Ebru Şallı, photoshop yapınca alay konusu oldu

Takipçileri photoshop’u anlayınca Ebru Şallı, sosyal medyada alay konusu oldu.

Bir dönemin gözde mankeni Ebru Şallı podyumlara ara verdikten sonra spora yönelmişti. Pilates eğitmenliği yapan Şallı, yeteneklerini sosyal medyada göstermek için objektif karşısına geçti. Son paylaşımında amuda kalkıp bacaklarını kapılara yaslayan Şallı, fotoğrafa photoshop uygulayınca alay konusu oldu.

TAKİPÇİLERİNİN DİLİNE DÜŞTÜ

Paylaştığı fotoğrafta photoshopu fazla kaçıran Şallı, evin kapılarını yamulttu. Bu detay takipçilerin dikkatinden kaçmadı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şallı’nın fotoğrafının altına şu esprileri yaptı: “Gözlerim bozuldu galiba, kapıları yamuk görüyorum”, “Kapınız shop yaparken yamulmuş ama siz bilirsiniz.” “Ebru Hanım ne yapıyorsunuz? Kapılar yamuldu!”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.