Ebru Şallı, hamile iddiasına ateş püskürdü

İki çocuk annesi Ebru Şallı’nın evli sevgilisi Uğur Akkuş’tan hamile olduğu iddia edildi. Sevgilisinin hediye ettiği İstinye’deki dairede yaşayan Şallı, ‘Hamile değilim. Vicdansızca iftiraya uğruyorum’ dedi.

Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş geçen temmuzda, Bodrum’da ilk kez görüntülenmişti. Yasak aşıklar cephesinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde aile arasında dini nikah kıydığı iddia edilen çift İstinye’de birlikte yaşamaya başlamıştı. Şimdi de, Ebru Şallı’nın hamile olduğu iddia edildi.

BÜTÜN İDDİALARI YALANLADI

Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş’tan ayrılır ayrılmaz Ebru Şallı’yla evleneceği ikilinin Boğaz’da düğün yapacağı öğrenilmişti. Çift bu kadar acele edince, “Bebek olduğu için mi evleniyorlar?” sorusu akıllara geldi. Haberlere öfkelenen Şallı, ‘iftira ve vicdansızlığa uğruyorum’ dedi. Sevgilisi Uğur Akkuş’un ağabeyi Murat Akkuş’un “Onlar dini nikah kıydı yakında evlenecekler” sözlerine de, “Öyle bir şey yok, öyle biri de yok. Var olmayan kişiler telefonla bağlayıp konuşturuyorlar. Onların da hesabını hukuk soracak” şeklinde sert çıktı. Öte yandan, bir giyim markası için spor koleksiyonu tasarlayan Şallı sosyal medyada boykot edildi.

EBRU AİLEYE GİRMİŞ!

İstinye’de sevgilisinin hediyesi olan lüks dairede yaşamaya başlayan ünlü mankenin özel bir görüntüsü ortaya çıktı. Ebru Şallı’nın çoktan Uğur Akkuş’un ailesine girdiğini belgeleyen bu görüntüde ünlü manken, sevgilisinin ablası yönetmen Meta Akkuş’la bir konserde yan yana görülüyor.

‘VİCDANSIZLIK YAPILIYOR’

Evli ve 2 çocuk babası sevgilisi Uğur Akkuş’tan hamile kaldığı iddia edilen Ebru Şallı açıklama yaptı: “Çok büyük iftiraya ve vicdansızlığa uğruyorum. Sustuğuma bakmayın.
Hukuk bu iftirayı atanlara cevabını verecektir.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.