Ebru Gündeş’in evliliği bitti mi?

Şu sıralar eşi Reza Zarrab’la boşanacağı iddiaları dillendirilen Ebru Gündeş Nişantaşı’nda objektiflere yakalandı. Eşi Reza Zarrab ile boşanacakları konuşulan Ebru Gündeş, Nişantaşı’nda objektiflere takıldı. Ünlü sanatçının parmağında yüzük olmaması kafaları karıştırdı.

Son zamanlarda eşi Reza Zarrab ile boşanacağı şeklinde idda edilen ünlü sanatçı Ebru Gündeş, önceki gün Nişantaşı’nda aile avukatının ofisinden çıkarken objektiflere takıldı. Ünlü sanatçı, avukatın ofisinde yaklaşık 30 dakika kaldı.

“CEVAP VERMEM”

Ofis girişinde objektiflere hazırlıksız yakalanan Ebru Gündeş’in makyajsız hali nedeniyle başını eğmek zorunda kaldı. Çıkışta ise yağmurlu havaya rağmen güneş gözlüğünü takıp koşar adımla cipine binen ünlü sanatçının parmağında evlilik alyansı olmaması kafalarda soru işareti bıraktı. Eşi Reza Zarrab ile boşanacağı şeklinde haberlerle ilgili soruya ise “Çıkan gereksiz haberlere cevap vermem” dedi.Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.