Ebru Gündeş, mütevazı yaşamıyla hayata yeniden başladı

Lüks yaşamıyla ve harcamalarıyla çok konuşulan Ebru Gündeş, geçmişe bir sünger çekti ve mütevazı yaşamıyla hayata yeniden başladı.

Reza Zarrab ile boşanma sürecine giren Ebru Gündeş lüks yaşamına da veda etti. Ünlü sanatçı kendisini ekonomik açıdan garantiye almak için harcamalarını azalttı.

Kanal D’deki Renkli Sayfalar’ın haberine göre, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, boşanma sürecine girdikten sonra ekonomik açıdan kendisini rahat ettirecek birçok önlemler aldı. Eskiden ünlü modacıların tasarımlarını takip eden ünlü sanatçı her konserinde farklı kıyafetler giyerdi. Şimdilerde modacıların tasarımlarını takip etmeyi bıraktı. Sahnede kullandığı kıyafetleri bir kez giydikten sonra kenara atmıyor, tekrar tekrar giyiyor.

ÇALIŞANLARINI AZALTTI

Lüks takı ve ayakkabı almaya da ara veren Gündeş, önceden özel uçağıyla konsere giderken şimdilerde tarifeli uçak kullanmaya başladı. Lüks eşyalarla döşenmiş Kanlıca’daki yalısını bırakan ünlü şarkıcı, Kemerburgaz’daki mütevazı evinde yaşamını sürdürecek.

Kış alışverişine 400 bin lira yatıran, her ay gardırobunu yenileyen, girdiği mağazaya 100 bin lira bırakan şarkıcı artık alışverişe ara verdi ve çalışanlarının sayısını da azalttı. Ebru Gündeş, özel davetler almasına rağmen pahalı ve lüks mağazalara artık uğramıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.