Ebru Gündeş, İstanbul’lu hayranlarıyla buluştu

BVS Group’a ait Günay Restaurant’ın Ekim ayı başında açılışını yapan ve konserlerine ara ara devam eden ünlü sanatçı Ebru Gündeş Cumartesi gecesi yine İstanbul’lu hayranlarıyla buluştu.

Önümüzdeki iki hafta rezervasyonlarının dolu olması nedeniyle Mart ve Nisan ayına da konser ekleyen sanatçı bu yoğun talepten dolayı olan mutluluğunu dile getirdi.

blank

Günay gecelerinde ünlü sanatçıyı Deniz Özdaş, Necati Demirkol, Derya Ayaydın, Burak Yakın, Mehmet Özay, Muhteşem Mazlum, Süleyman Kosif, Talip Apaydın, Ali Ceylan, Ekin Dünyaşahin, Simge Sütsurup, Ümran Şiveydinli, Joseph Penso, Bülent Serttaş, Tahir Kıran, Hamdi Alkan, Nihan Mutlu, Ayşel Zorlu gibi sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinlemeye geldi.

Sanatçı 3 saat boyunca hiç ara vermeden şarkı söyledi ve Günay’ı dolduran 400 misafir tarafından ayakta alkışlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.