Ebru Gündeş büyüledi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kuzey Kıbrıs’ta Merit Park Hotel’de sahne alan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, uzun siyah elbisesi ve zerafetiyle konuklarını adeta büyüledi.

Sahneye 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek çıkan Ebru Gündeş, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum‘’ diyerek performansına başladı. Yaklaşık bin hayranının izleyemeye geldiği Ebru Gündeş, pek çok parçasının ardından ayakta alkışlandı. Konserinin ilk bölümünde duygusal parçalarla konuklarını hüzünlendiren Ebru Gündeş, daha sonra hareketli parçalar ile konser alanını coşturdu. Şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendiren Ebru Gündeş, konserinin büyük bölümünü sahneden inerek hayranlarının arasında sürdürdü.

gazetemag-comebru-gundes

Unutulmayan eski parçalarını da seslendiren Ebru Gündeş, özellikle “Sen Allah’ın bir lütfusun”, “Fırtınalar” ve “Demir attım yalnızlığa” gibi zihinlerde unutulmayan şarkılarını konuklarıyla hep birlikte seslendirdi. Enerjisi ve performansıyla konuklarına adeta bayram coşkusu yaşatan Ebru Gündeş’in dansçılarının şovları da büyük alkış aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.