Eagles of Death Metal, katliam sonrası ilk defa Paris’te sahne aldı

Bataclan salonuna düzenlenen saldırı sırasında konser veren Eagles of Death Metal, katliam sonrası ilk defa Paris’te sahne aldı.

Fransa’nın başkenti Paris’te 13 Kasım Cuma gecesi düzenlenen terör saldırılarının en kanlı geçtiği ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Bataclan’da, olay anında Eagles of Death Metal adlı müzik grubu konser veriyordu. ABD’li rock grubunun üyelerine olay anında herhangi bir zarar gelmezken, katliamdan 3 hafta sonra müzisyenler Paris’e geri döndü.

YOĞUN ÖNLEM ALINDI

İrlandalı müzik grubu U2’nun şehirde verdiği konsere katılan grup, Patti Smith’in ‘People Have Power’ (İnsanlar Güce Sahip) adlı şarkısını seslendirdi. Geniş güvenlik önlemleri alınan konserden önce bir helikopter alanda tam 2 saat boyunca dolaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.