Dünyanın ve Türkiye’nin en iyi DJ’leri Çeşme’de

Dünyanın ve Türkiye’nin tanınmış en iyi DJ’leri tatil cenneti Çeşme’de sahneye çıkacak.

Dünyanın ve Türkiye’nin tanınmış en iyi DJ’leri Ayayorgi Koyu’ndaki Kafepi Beach Clup’de müzikseverlerle buluşuyor. Tüm yaz boyunca gerçekleşecek olan birbirinden farklı konseptlerdeki ‘Happy Hour’ partilerde Cihan Kula, pazar geceleri Ege Çubukçu ve Dj xxxL, ‘RNB Hiphop’ gecelerinde sahne alacak. Yaz sezonu boyunca her salı gecesi ise ‘Hey Douglas’, cumartesi geceleri DJ Mayakan, 14 Temmuz Serga Devant, 28 Temmuz Phonique b2b Diogo, 21 Temmuz Kolombo tatilcilere unutulmaz bir gün yaşatacak. Gündüz ‘Happy Hour’ partiler ile başlayacak olan eğlence, gece sahne alan DJ’ler ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.