“Dünyanın En Güzel Kokusu”nun galasına ünlü akını

“Dünyanın En Güzel Kokusu”, 10 Şubat Çarşamba akşamı Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen galasında; televizyon, sinema, tiyatro ve müzik dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

Başrol oyuncuları Tuba Ünsal ve Rıza Kocaoğlu’nun yanı sıra Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Belçim Bilgin, Erkan Petekkaya, Berrak Tüzünataç, Kenan Doğulu, Burak Kut, Kaan Urgancıoğlu, Mehmet Erdem, Erdil Yaşaroğlu, Begüm Kütük, Akasya Aslı Türkmen, Atilla Özdemiroğlu, Hakan Eren, Ömer Faruk Sorak, İpek Sorak, Başak Sayan, Gonca Vuslateri, Nevra Serezli, Cengiz Bozkurt, Menderes Samancılar, Cansen Yeni, Caner Karamukluoğlu, Başak Parlak, Emrah Kaman, Esra Erol, Esra İnal, Fotoş Seymen, Gülhan Tekin, Günseli Kato, Gözde Kocaoğlu, Açelya Akkoyun, Melek Şahin, Necmi Yapıcı, Mert Tünay, Merve Sevi, Metin Keçeci, Nasuh Mahruki, Turabi Çamkıran, Zeynep Gülmez gibi isimlerin katıldığı galada film, davetlileri derinden etkiledi.

berguzar halit

Berguzar Korel Ryza Kocaoglu _Tuba Unsal Halit Ergenc _Berrak Tuzunatac

Berguzar Korel Ryza Kocaoglu _Tuba Unsal Halit Ergenc _Berrak Tuzunatac1

Dunyanyn En Guzel Kokusu Gala1

Halit Ergenc Berguzar Korel

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.