Dünyaca ünlü pop yıldız Prince hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü şarkıcı Prince’in 57 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.

Ünlü şarkıcının ölümünü menajeri Associated Press ajansına açıkladı.

EVİNDE ÖLMÜŞ!

Kendinden sonraki tüm devirleri etkileyen pop ikonu Prince 57 yaşındaydı. Prince’in Minesota’daki Paisley Park’taki evinde öldüğü belirtildi.

ABD basınının aktardığına göre salı günü ünlü şarkıcının evine sağlık görevlileri acil olarak çağrılmıştı.

BİR DÖNEME DAMGASINI VURMUŞTU

Özellikle 1980’li yıllara damgasını vuran Prince dünyaca ünlü bir pop yıldızı haline gelmişti. Purple Rain, Sign O’ The Times gibi .çok sayıda single ile sevenlerinin gönlüne taht kurmuştu.

Prince dünya genelinde 100 milyon satış rakamına ulaşmayı başarmış sayılı sanatçılardan biriydi.

Prince Rogers Nelson veya bilinen adıyla Prince (7 Haziran 1958 – 21 Nisan 2016), ABD’li pop şarkıcısı ve söz yazarıdır. Sanatçı bununla beraber Amerika’nın pop ikonları arasında yer almaktadır. Prince, “Rolling Stone” dergisinin düzenlediği Tüm Zamanların En İyi 100 Sanatçısı listesinde yirmi sekizinci sırada yer aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.