Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho, Türkiye’ye geldi

Dünyaca ünlü futbolcu Ronaldinho geçtiğimiz akşam koruma ordusuyla Türkiye’ye geldi. Havaalanından iner inmez soluğu Etiler Nüsret’te alan yıldız futbolcu Nüsret’i merak ettiği için ilk olarak buraya gelmek istediğini dile getirdi. Basının sorularınıda yanıtlayan Ronaldinho “B4L Ümit Akbulut davet etti. Onunla Türkiye’de okul açacağız” dedi. Türkiye’den hangi futbolcuları tanıyorsunuz sorusunu “Rüştü Reçber çok iyi bir arkadaşımdır. Arda Turan’ı da biliyorum” diye yanıtladı. Futbolu bırakmadan önce Türkiye’ye gelmesi gündeme gelen yıldız futbolcu “Beşiktaş’a gelecektim ama şartlar yerine gelmedi” diye konuştu. Uçak kazasında hayatını kaybeden Chapecoense’li futbolcular için yeniden sahalara dönmesi gündemde olan Ronaldinho “Şuan için belli değil” diyerek sözlerini noktaladı. Ünlü futbolcu akşam yemeğinin ardından Ortaköy’de ki Circus adlı gece kulübünde eğlendi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.