Dünya Vatanım Sensin’i konuştu

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi isimlerin yer aldığı dizisi “Vatanım Sensin” geçtğimiz Perşembe akşamı yayınlanan bölümü ile yine adını zirveye yazdırdı.

“Vatanım Sensin” Total’de 6.34 rating, 14,33 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,88 rating, 17,23 izlenme payı ile tüm rakiplerini geride bıraktı.

blank

Dünya da Vatanım Sensin’i konuştu

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanımSensin hashtag’i ile toplam 134148 twit sayısı alarak Worldwide TT listesinde 4. sıraya yükseldi. Türkiye gündeminde ise 7 saat 1.sırada kaldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin” yeni bölümü ile 22 Aralık Perşembe günü Kanal D’de!

Vatanım Sensin 8. Bölüm – Cevdet ilk adımı atıyor!

YouTube video

Vatanım Sensin 8. Bölüm – Türk halkını umutlandıran işte o genelge!

YouTube video

Vatanım Sensin 9. Bölüm Fragmanı

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.