Dünya Serhat Hacıpaşalıoğlu’nu konuşuyor

Serhat Hacıpaşalıoğlu, single çalışması “Je M’adore” ile kırılması çok zor bir rekora imza attı. Dünya çapında büyük ses getiren çalışma ile Hacıpaşalıoğlu, müzik listelerinde bir numaraya kadar yükselerek, dünya listelerinde bir numaraya yerleşen ilk ve tek Türk şarkıcı unvanını kazandı.

Uluslararası arenada ve Türkiye’de, yapımcı, sunucu ve şarkıcı kimlikleri ile tanınan Serhat Hacıpaşalıoğlu, Je M’Adore ile önce İngiltere dans müziği listelerinde ikinci sıraya yükseldi ve ardından bu hafta, Almanya DJ listelerinde bir numaradaki yerini aldı. İngiltere ve Almanya müzik listelerinde üst sıraları domine eden Serhat, İsviçre müzik listelerinde de üst sıralarda yer alıyor.

Celine Dion’a yazdığı şarkılarla tanınan Jacques Veneruso’ya ait olan sözlerin, Olcayto Ahmet Tuğsuz’un müziği ile buluştuğu “Je M’adore” şarkısının klibini de dünyaca ünlü yönetmen Thiery Vergnes çekti. Klipte, pek çok yıldızın stil danışmanı olan Lia Dillenseger tarafından tek tek tasarlanan kıyafetlerle, farklı ülkelerden gelen dansçılardan oluşan 40 kişilik bir ekip yer aldı.

Dünya müzik listelerindeki başarısının haklı gururunu yaşayan Serhat, “Je M’adore” ile aynı anda çekilen ve şarkının İngilizce versiyonu olan “I’m Movin’ On” un da çok yakında izleyicilerin beğenisine sunulacağını belirtti. Uluslar arası müzik arenasında sadece Serhat adını kullanan sanatçı, hazırlıkları tamamlanan ve dünya piyasasına 2016’da çıkacak olan albümüyle de aynı başarıyı hedeflediğini ifade etti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.