Dünya Ölene Kadar’ın peşinde

Yapımını Tims Productions’ın, yapımcılığını Timur Savcı’nın üstlendiği, başrollerinde Engin Akyürek, Fahriye Evcen, Sarp Levendoğlu, Gülcan Arslan ve Tansu Biçer’in yer aldığı “Ölene Kadar” dizisinin remake ve lisanslama hakları için birçok dünya ülkesi yarışıyor…

Geçtiğimiz Nisan ayında Cannes’da düzenlenen MIPTV fuarında özel bir gösterimle uluslararası pazara sunulan “Ölene Kadar”’a büyük ilgi oldu. Dizinin remake hakları için Amerika’nın NBC kanalı başta olmak üzere, Ukrayna, Rusya, İtalya ve İspanya’nın önde gelen kanalları ve dağıtım şirketleriyle görüşmeler sürmekte.
ABD, Polonya, Kazakistan, Macaristan, Kosova, Finlandiya, Litvanya, Endonezya, Pakistan, Arjantin, Brezilya, Şili, Kosta Rika, Dominik Cumhuriyeti, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nikaragua, Peru, Uruguay ve Puerto Riko ile 22 Ortadoğu ülkesi de dizinin gösterim haklarını lisanslamak için sıraya girmiş durumda olan ülkeler arasında yer alıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.