Düğün Dernek 2: Sünnet filminin fragmanı yayınlandı

Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in başrolünde oynadığı Düğün Dernek 2: Sünnet filminin fragmanı yayınlandı.

Türkiye’nin en çok izlenen filmi olan Düğün Dernek’in 2. filmi olan Düğün Dernek 2: Sünnet filminin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. ayrılmaz ikili Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in başrolünde oynadığı Düğün Dernek 2 fragmanı haberimizde.

Türk sinemasının gelmiş geçmiş en büyük gişe başarılarından birine imza atan Düğün Dernek filminin devamı olarak Aralık ayında vizyone girmeye hazırlanan Düğün Dernek 2 Sünnet filmi ilk görüntüleriyle yüzünü gösterdi.

Daha önce film setinde çekilen fotoğrafları basında büyük ilgi gören Düğün Dernek 2 Sünnet filminin ilk fragmanı videosu sosyal medyada dolaşmaya başladı.

“Çalgı Çengi” filmiyle başlayan arkadaşlıklarını yıllardır devam ettiren Ahmet Kural ve Murat Cemcir, ilk filmlerinden elde ettikleri başarıyı ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filminden de yakalamayı umuyor.

dügün dernek2

DÜĞÜN DERNEK 2 FİLMİ KADROSU

Düğün Dernek 2 Sünnet filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Oyuncu kadrosunda Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız var.

Sivas’ın bir köyünde geçen Düğün Dernek filminin ilki yayınlandığında Sivas halkından büyük ilgi görmüştü. Türkiye’de izlenme rekoru kırmıştı.

DÜĞÜN DERNEK 2: SÜNNET AFİŞİ

Filmin başrol oyuncusu Ahmet Kural Düğün Dernek 2 Sünnet’in afişini de twitter hesabından paylaştı.

Düğün Dernek’in devam filmi olan Düğün Dernek 2:Sünnet 4 Aralık 2015’te sinemalarda..

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.