‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filmi vizyona girmek için gün sayıyor

Sinema salonlarında kahkaha fırtınası estirmeye hazırlanan ‘Düğün Dernek 2 Sünnet’ filmi vizyonla buluşmak için gün sayıyor. Başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin’in yer aldığı ve ilk serisi ‘Düğün Dernek’le tüm dikkatleri üzerine çeken proje, 4 Aralık’ta seyircilerin beğenisine sunulacak.

Hızlı motorcu Fikret Rossi!

30 saniyelik teaser görüntüleriyle 1 milyondan fazla kişiye ulaşan projede en çok dikkat çeken ayrıntı ise Ahmet Kural’ın canlandırdığı Tüpçü Fikret’in motosiklet üzerindeki görüntüsü oldu. Kural’ın bu eğlenceli görüntüsü ‘Dünyaca ünlü motosiklet pilotu Valentino Rossi’ye taş çıkardı’ şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.