Düğün Dernek 2, Star Wars’u gişede ezdi

Aralık ayında yerli ve yabancı birçok film vizyona girdi. Sinemaseverler salonları doldurdu.Hafta sonunun en çok izlenen filmini Box Office Türkiye açıkladı. Dünyada büyük yankı uyandıran ‘Star Wars 7 Güç Uyanıyor’ filmi ‘Düğün Dernek 2’ nin yarısı kadar izlendi.

Başrollerini Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın paylaştığı ‘Düğün Dernek 2′ filimi 4 Aralık’ta vizyona girdi. Üç haftadır sinemaseverlerle buluşan filmi 4.464.242 kişi izledi. Film üçüncü haftasında 51.268.025 TL hasılat yaptı.

Düğün Dernek 2’ 18 – 20 Aralık tarihler arasında 621 bin kişi tarafından izlendi. Film toplam 871 salonda gösterime girdi. Geçtiğimiz yıl ‘Düğün Dernek’ serisinin ilk filmi 40 hafta sonunda 6.980.070 seyirci ulaşmış 68.917.965,00 TL hasılat elde etmişti.

YouTube video

DÜNYANIN KONUŞTUĞU FİLM VİZYONDA

Bundan tam 38 yıl önce sadece 11 milyon dolara beyaz perdeye taşınan Star Wars (Yıldızlar Savaşı) serinin son filmi “Star Wars 7 Güç Uyanıyor” 17 Aralık Perşembe günü Türkiye’de vizyona girdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.