Dosso Dossi Fashion Show’da Candice Swanepoel yerine canlı Barbie Valeria Lukyanova

En ünlü Victorias Secret meleklerinden Candice Swanepoel, podyuma çıkacağı Dosso Dossi Fashion Show’a gelmekten son anda vazgeçti. Türkiye’de ve komşu ülkelerde yaşanan terör olaylardan ötürü “Muhtemel güvenlik tehditleri”ni gerekçe gösteren Candice Swanepoel, İstanbul uçağına binmedi. Yaşanan bu son dakika gelişmesi üzerine Dosso Dossi Fashion Show’un podyumu “Human Barbie” lakaplı Ukraynalı Model Valeria Lukyanova’ya kaldı.

“Harikalar Diyarı” konseptli podyuma yerli ve yabancı yaklaşık 50 mankenle birlikte çıkan canlı Barbie, biri orijinal “Barbie kıyafeti” olmak üzere iki ayrı giysi sergiledi. Beraberindeki eşi, makyözü ve menajeriyle birlikte Antalya’ya gelerek Expo Center’daki defileye çıkan Ukraynalı Model Lukyanova, konuklardan büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin en önemli moda şovu olan Dosso Dossi Fashion Show’un diğer sürprizleri ise Mustafa Sandal ve Rumen şarkıcı Otila oldu. Defile sırasında podyuma çıkan Mustafa Sandal ve Otila, birer şarkı söyledi. Defilenin finalinde podyuma toplu olarak çıkan yaklaşık 50 manken ise ellerinde “yurtta barış dünyada barış” pankartları taşıyarak anlamlı bir mesaj verdiler.

Şovlarının 10’uncu yılında dünyanın dikkatini Türkiye’ye çekmek amacıyla Candice Swanepoel ile anlaştıklarını belirten Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “Son anda uçağa binmekten vazgeçtiğini öğlenince şaşırdık” dedi.

Türkiye’de ve komşu ülkelerde yaşanan olayları yakından takip eden ünlü top modelin, menajeri vasıtasıyla sürekli bilgi aldığını belirten Hikmet Eraslan, “Yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor ve bize sürekli soru soruyorlardı. Bizler kendisine her türlü güvenlik garantisini verdik. Tüm hazırlıklarımızı yapıp kendisini beklerken uçağa binmediğini öğrendik” dedi.

Candice Swanepoel’ün “Muhtemel güvenlik tehditleri”ni gerekçe gösterdiğini belirten Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada şöyle devam etti;
“Maalesef bu mankenlerin sözleşmelerinde ‘mucbir sebep’ maddesi bulunuyor. Dolayısıyla sözleşmeye imza atıp, ücretlerinin tamamını 6 ay önceden almalarına rağmen bu haklarını hep saklı tutmak istiyorlar. Bu olay Dosso Dossi’nin enerjisini düşürmeyecek. Bugün yine konuşulacak bir defileye imza attık. 16-21 Aralık tarihleri arasındaki etkinliğimiz partiler, defileler, şovlar ve tüm satış aktiviteleriyle devam ediyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.