Doğukan Manço ve Ezo Sunal ilk defa aynı sahnede buluştu

Manço ve Sunal ailelerin genç kuşak temsilcileri Doğukan Manço ve Ezo Sunal ilk defa aynı sahnede buluştu. Güldür Güldür Show’un çocuk versiyonu Güldüy Güldüy Show Çocuk çekimlerinde bir araya gelen ikili, hem duygulandırdı hem de güldürdü. Güldüy Güldüy Show Çocuk oyuncuları hayranı oldukları Doğukan Manço’yu süprizleriyle de şaşırttı.

Güldüy Güldüy Show Çocuk ilk defa Manço ve Sunal kardeşleri sahnede buluşturduğu çekimde, Doğukan Manço babası Barış Manço’nun ‘Arkadaşım Eşek’ şarkısıyla skece dahil oldu. Seyircilerin de yerinde durmadan söylediği şarkının ardından çocukların, Doğukan Manço ve Batıkan Manço’nun babaları Barış Manço’yla çekilmiş fotoğrafını hediye etmeleri salonda duygu dolu anlar yaşattı. Ardından enerji Doğukan Manço’nun ‘Yüzleşme’ şarkısıyla yeniden yükseldi.

Güldüy Güldüy Show Çocuk’un oyuncu kadrosunda sempatiklikleri ve yetenekleriyle küçük yaşta herkesin kalbinde taht kurmuş, Beren Gökyıldız, Berat Efe Parlar, Melissa Giz Cengiz, Ceren Reis, Alp Akar, Yusuf Batuhan Kıraç, İhsan Berk Aydın, Efe Aydın, Melis Kara, Alperen Efe Esmer, Esat Polat Güler, Berke Mutlu, Defne Erşen, Gülse Göçer, Mert Erdoğdu, Sarp Doruk Kayan, Nehir Gökdemir, Kadir Toprak Karaman,Dora Dalgıç, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Eda Döğer, Zeynep Çelik yer alıyor.

Güldüy Güldüy Show Çocuk, skeçleri, ünlü konukları ile Show TV’de yaz döneminde ekran başında kahkaha tufanı estirecek!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.