“Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada” Bloomberg HT’de sürprizlerle devam ediyor

Kahkaha ve sürprizlere doyacağınız “Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada” Bloomberg HT’de!

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada, birbirinden renkli konukları ve ilgi çekici konularıyla eğlendiren, kendi gündemini yaratan sohbetleriyle, gündeme nefes aldırmak için Bloomberg HT izleyicisiyle buluşuyor!

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada’nın bu akşamki konukları, renkleri suda dans ettiren Ebru sanatçısı Garip Ay ve “Gri Şarkılar” adlı yeni albümüyle Türk müziğinin başarılı ismi Gülay oluyor. Daha önce birbirinden özel seslerden dinlediğimiz efsane şarkıları yeni albümünde yorumlayan Gülay ile dünden bugüne müzik dolu yolculuğa çıkarken, Van Gogh’a ait “Yıldızlı Geceler” tablosunu Ebru sanatıyla buluşturarak dünyada da büyük yankı uyandıran Ebru sanatçısı Garip Ay’ın başarısı ve yeteneği masaya yatırılıyor.

Doğa Rutkay’la Her Şey Bu Masada 15 ŞUBAT ÇARŞAMBA saat 20.00’de kazananların kanalı Bloomberg HT’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.