Doğa Rutkay ve eşinin işyerine yüksek ses cezası

İzmir’in ’in Çeşme İlçesi’nde, Doğa Rutkay ile yapımcı eşi Kerimcan Kamal’ın ortağı olduğu restoran, bistro-pub’a, ses limiti aşıldığı için para cezası kesildi.

Tiyatro ve sinema oyuncusu Doğa Rutkay ile gazeteci- yapımcı eşi Kerimcan Kamal’ın ortağı olduğu ’Cin By Göz’ adlı bistro-pub’a, geçen 13 Ağustos’ta yapılan denetim sonrasında; ses ve müzik saati limitini aştıkları gerekçesiyle para cezası kesildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2 Kasım’da yapılan encümen toplantısında alınan kararda, ’Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü ekiplerince 13/08/2017 tarihinde yapılan rutin denetimde; gece saat 01.00’den sonra canlı müzik yayını yapmaya devam eden 12012 Sokak No:26/A Çeşme/ İzmir adresinde faaliyet gösteren ’Cin By Göz’ unvanlı işletmeye, 25 bin 486 lira idari para cezası uygulanmasına’ denildi.

Üç yıl önce evlenen Doğa Rutkay- Kerimcan Kamal çifti, Alaçatı’dan ev alıp işletmeye ortak olmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.