Dizinin Türkiye uyarlamasıyla dalga geçti

‘Shameless’ dizisinin başrollerinden Fiona’yı canlandıran Emmy Rossum, dizinin Türkiye uyarlaması ‘Bizim Hikaye’nin tanıtımını izleyince, alaycı bir mesaj yayınladı.

Shameless’ın Türk uyarlaması Bizim Hikaye ile ilgili dizinin ilk fragmanı henüz geçtiğimiz gün yayınlandı. Aradan çok fazla zaman dahi geçmeden birçok kişi tarafından merak edildi ve izlendi. Elbette bu fragmanı izleyen kişiler sadece Türk halkı değildi. Anlaşılan Shameless dizisinin Fiona’sını canlandıran Emmy Rossum da fragmanı izlemiş olacak ki, yorum yapmakta geç kalmadı. Emmy Rossum’un Twitter aracılığıyla yaptığı yoruma yanıtı da Hazal Kaya verdi.

Eylül ayında ekranlara çıkacak olan dizinin orjinalindeki başrolü Emmy Rossum canlandırıyor ve uyarlama dizide de Hazal Kaya olacak. Emmy Rossum, fragmanın paylaşılmasının ardından, dizinin fragmanını ekleyerek bir tweet attı. Rossum, “Bu, Türkiye’deki Jimmy Steve ve Fiona mı? Ve bu da Liam ve bozuk çamaşır makinesi mi?!” dedi.

blank

Dizinin başrol oyuncusu Hazal Kaya ise ünlü oyuncuya “Evet biziz. İstanbul’dan” yazarak cevap verdi.

Rossum’un paylaşımı, çoğu kişi tarafından, dizinin içerik anlamında orjinaline göre biraz daha farklı olmasından dolayı verilen bir tepki şeklinde yorumlandı. İzleyiciler, Shameless’ın cesur sahneleriyle hafızalarda yer ettiğini, uyarlama Bizim Hikaye dizisinin izleyeceği rotanın ise muhtemelen daha farklı olacağını vurguladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.