‘Dişi Aslan’ Beyonce mi olacak?

Yeni ‘Aslan Kral’ filminde ‘dişi aslan’ı müzisyen Beyonce’nin seslendirmesi planlanıyor.

Disney’in çekileceğini geçen yılın eylül ayında resmi olarak açıkladığı yeni ‘Aslan Kral’ filminde, ABD’li ünlü müzisyen Beyonce’nin seslendirme yapması bekleniyor.

1994 yılında vizyona giren ve Türkiye’de de geniş hayran kitlesi olan ilk ‘Aslan Kral’ filmi yaklaşık 1 milyar dolarlık dolarlık geliriyle tüm zamanların en çok gişe geliri elde eden animasyon filmi olmuştu.

Sözlerini Tim Rice’ın yazdığı, Elton John’un seslendirdiği ‘Can You Feel the Love Tonight’ ile en iyi şarkı ve Hans Zimmer’in bestelediği film müziğiyle de en iyi özgün müzik Oscar’larını kazanan filmin soundtrack albümü 14 milyonun üzerinde satmıştı.

Film ‘live action’ tekniğiyle yapılacak

‘Iron Man’ ve ‘Orman Çocuğu’ gibi filmlerin de yönetmeni Jon Favreau’nun yöneteceği filmin senaryosunu Jeff Nathanson yazacak. Film, aksiyonun animasyon veya bilgisayarda yapılan efektler yerine gerçek insanlara veya hayvanlara dayandığı ‘live action’ tekniğiyle yapılacak.

Variety’de yer alan habere göre yeni versiyonda dişi aslan Nala’yı seslendirmesi için yönetmen Favreau’nun favorisi Beyonce. Beyonce 2009 yapımı ‘Epic’ isimli animasyonda da seslendirme yapmıştı. Daha önce ana karakter erkek aslan Simba’yı Donald Glover’ın, Simba’nın babası Mufasa’yı da orijinal filmde olduğu gibi James Earl Jones’un seslendireceği açıklanmıştı.

Filmin vizyona giriş tarihi henüz açıklanmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.