Diriliş’te Engin Altan Düzyatan’a Mahsun Kırmızıgül vetosu

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin yapımcısı ‘Ertuğrul’ karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan’ın Mahsun Kırmızıgül’ün yapımcılığını yaptığı filmde oynamasını istemiyor.

TRT enkranlarında yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisi sezon finali yaptıktan sonra başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, ilk iki filminde oynadığı ‘Romantik Komedi’ serisinin yeni projesi ‘Romantik Komedi Balayı’ filminde rol almaya hazırlanıyordu.

DİRİLİŞ’İN YAPIMCISI ‘ROMANTİK KOMEDİ’YE KARŞI

Yakışıklı oyuncu geçen günlerde Uçankuş TV kamerasına bu yaz film projesi olduğunu söylemiş ancak özellikle projesinin adını vermemişti. Bunun nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Kulislerde konuşulan iddiaya göre TRT 1’de ekrana gelen Diriliş’in yapımcısı, Engin Altan Düzyatan’ın Mahsun Kırmızıgül ile Murat Tokat’ın yapımcılığını üstlendiği ‘Romantik Komedi’ filminde oynamasını istemiyor.

ENGİN ALTAN İKİ YAPIMCI ARASINDA KALDI

Yapımcı, tarihi bir karakterle özdeşleşen oyuncunun romantik bir projeyle gündeme gelmesini istemiyor. Engin Altan Düzyatan, geçen yıl sözleşme yaptığı Mahsun Kırmızıgül ile yeni sezonda çalışmaya devam edeceği Diriliş’in yapımcısı arasında kaldı.

GEÇEN YIL ERTELENMİŞTİ

Yaşanan krizinin nasıl çözüleceği merak konusu… Romantik Komedi Balayı filmi geçen yaz da Engin Altan Düzyatan’ın “Diriliş” dizisinde olmazsa olmazı olan sakallarını kesemediği için bu yıla ertelenmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.