Diriliş’in yapımcısından Alparslan dizisi geliyor

‘Diriliş: Ertuğrul’ filminin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ izleyicilere yeni bir dönem dizisine dair bir müjde verdi.

Diriliş: Ertuğrul’ filminin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ Sabah’tan İlker Gezici’ye verdiği röportajda Diriliş’in 2017’de bitmesiyle beraber Türk tarihinin dönüm noktası olan Malazgirt’i çekeceklerini söyledi.

ALPARSLAN ORTA ASYA’DA ÇEKİLECEK

Şu an üzerinde çalıştığınız bir proje var mı?

Evet var; Alparslan’ı çalışıyor, Malazgirt’i yazıyorum. Şu an hikayesi bitti. Senaryosu yazılacak. 2017 Ocak’ta çekimlere başlayacağız. Orta Asya’da çekmeyi planlıyoruz. Türkiye’nin en önemli projelerinden biri olacak.

YURT DIŞINDAN OYUNCULAR DA OLACAK

Oyuncu kadrosu belli mi?

Henüz oyuncular üzerinde çalışmıyoruz. Ama Alparslan kafamda belli. Çalışmak istediğimiz yurt dışından oyuncular da var. İletişim halindeyiz. Çok büyük bir iş olacak.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.