Dila Kalafatoğlu ‘KIRMIZI HALI’

Uzun yıllardır ünlü sanatçıların vokalistliğini yapan ve Istanbul sahnelerinde olan Dila Kalafatoğlu; DMC Müzik etiketiyle ‘KIRMIZI HALI’ isimli ilk single çalışmasını müzik severlerin beğenisine sundu

‘Kırmızı Halının söz ve müzigi aynı zamanda istanbul universitesi devlet konservatuarinda kornocu olan Dila Kalafatogluna ait. Şarkının aranjesi ise Turaç Berkay Özer imzası taşıyor.

Şarkının video klibi ise yetenekli fotoğrafçı Safa Gülsoy tarafından 16 saatte 25 kişilik bir ekiple Vsg stüdyolarında çekildi.

‘Kırmızı Halı’yi gercek bir hikayeden eski sevgilisine yazan Dila yıllardır müzik ile iç içeyim böyle iliskiler yaşadıkça bana daha cok ekmek çıkar, daha bircok şarkım var diyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.