DİKKAT! Kaybolan android telefonunuzu bulmak artık çok kolay

Android telefonunuzu kaybettiniz ve yanınızda ikinci bir telefon yok. Kişisel bilgisayarınız yanınızdaysa onunla telefonunuza ulaşmak oldukça kolay.

İlk olarak yapmanız gereken telefonunuzda açık olan Google hesabınızı bilgisayarınızdan açmak. Google arama kutusuna “where is my phone” yazarak arattığınızda telefonunuzun yeri haritada karşınıza çıkacaktır. Veya Google Device Manager sayfasını da ziyaret edebilirsiniz.

Ancak telefonu evde kaybettiniz ve haritada evinizin adresi gözüküyor. O zaman da “Çaldır” özelliğini kullanarak telefonunuzun ses çıkarmasını sağlayabilirsiniz. Telefon sessiz de bile olsa ses özelliği açılıyor. Telefonunuz farklı bir bölgedeyse ve çalındığından şüpheleniyorsanız. “Telefonu Kitle ve Herşeyi Sil” seçeneğiyle tüm bilgilerinizin telefondan silinmesini sağlayabilirsiniz. teknokulis

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.