DİKKAT! İnternette dolaşan video linkleri tehlike saçıyor

Terör örgütü adına çalışan hackerlerin yayınladığı, “Cizre’de 60 teröristin imha videosu” ismiyle gönderilen linklerin virüs olduğu belirtildi.

Terör örgütü adına çalışan hackerlerin yayınladığı, “Cizre’de 60 teröristin imha videosu” adıyla paylaşılan linkler tehlike saçıyor.

İNTERNETTE DOLAŞAN BÜYÜK TEHLİKE

Ayrıca, yakın zamanda sanal alemde “polislerin bilgileri ele geçirildi” şeklinde linkler paylaşılacağı açıklandı. Virüsün açılması halinde sosyal medya hesaplarında kişiler adına paylaşımda bulunulduğu ifade edilirken, birçok kişinin hesaplarının kopyalandığı, adlarına açılan Facebook hesaplarından paylaşımlar yapıldığı öğrenildi. Hesapları kopyalanan kişiler, sosyal medya hesaplarından uyarılarda bulunarak kendi adlarına başka hesaplar açıldığını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.