DİKKAT! Çıplaklık mutlu ediyor

Bilim insanlarına göre çıplak gezmenin mutlulukla bir alakası var.

Londra Üniversitesi’nde bulunan Goldsmiths’deki bilim adamları, bir kişinin çıplak geçirdiği zaman diliminin en mutlu olduğu anlar olduğunu açıkladı Posta’da yer alan haber göre, Naturistler (doğacılar) bunu yıllardır biliyordu. Çıplak olmanın ve çıplak kalmanın refahın ve huzurun anahtarı olduğunu söyleyenler artık sadece doğacılar değil.

Bilim insanları da çıplak gezmenin mutluluğun anahtarı olduğunu düşünüyor. Kıyafetlerinizi çıkarıp, vücudunuzu havayla temas ettiğiediğinizde içinizin mutluluk ve huzurla dolacağını iddia ediyorlar. Londra Üniversitesi Dr. Keon West, “Doğalcılar bunu bir süredir söylüyorlar. Bununla birlikte, çok sayıda olumlu iddia olmasına rağmen, çıplaklığın mutlu edip etmediği hiç araştırılmadı. Madem kimse yapmadı, biz yapalım dedik.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.