Derya Şensoy’dan annelere sosyal medya uyarısı

Beyaz Show’un 5 Şubat Cuma günü yayınlanan bölümündeki konuklardan biri de, rol aldığı ‘Hesapta Aşk’ filmiyle vizyon heyecanı yaşayan Derya Şensoy’du! Güzel oyuncu, programda, hem hayatlarını sosyal medya çılgınlığı etrafında geçiren gençleri konu alan filmini anlattı, hem de sosyal medyada dedektif edasıyla çocuklarını takip eden annelere esprili bir dille sitem etti!

“KİM ALDI BENİM ANNEMİ SOSYAL MEDYAYA?”

Güzel oyuncu, annesi Derya Baykal’ın kendisini sosyal medyada sürekli takip ettiğini, her fotoğrafına yorum yaptığını söyledi ve ekledi “Kim aldı benim annemi sosyal medyaya!”. Ardından şovmen Beyazıt Öztürk “Benim annem sosyal medyada değil, çok rahatım” deyince Şensoy’dan cevap gecikmedi: “Annenin sosyal medyaya girmesi benim annemle 5 dakika oturmasına bakar!”

SEYİRCİLER ARASINDAN SOSYAL MEDYADA TANIŞIP EVLENEN ÇİFT SÜRPRİZİ!

Konu sosyal medya olunca eğlenceli programda sohbet sohbeti açtı. Beyazıt Öztürk seyircilere “Hiç sosyal medya üzerinden konuştuğunuz biriyle gerçek hayatta buluştunuz mu? Aranızda buna cesaret eden oldu mu?” diye sordu. Stüdyonun büyük bir çoğunluğun el kaldırması ünlü şovmeni şoka uğrattı! Fakat asıl olay seyirciler arasında sosyal medyada tanışıp evlenen bir çiftin bulunması oldu! Mikrofonu alan Tuğba ve Selçuk Doğan çifti, 2007 yılında ‘messenger’ üzerinden tanıştıklarını, hatta 3 yaşında da bir çocukları olduklarını söyledi. Seyircilerin, çifti uzun uzun alkışlamasının ardından, şaşkınlığını gizleyemeyen Beyazıt Öztürk yine de gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Programın konuklarından Mustafa Ceceli de “Sosyal medyada normalde olduğunuz gibi davranın yeter” diyerek gençlere nasihatte bulundu.

Eğlence ve kahkaha dolu programın diğer ünlü konuklarıysa, Zuhal Topal, Mustafa Ceceli ve Aşkım Kapışmak’tı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.