Deniz Seki’yi konser heyecanı sardı

Yakın zamanda tahliye olan Deniz Seki’yi konser heyecanı sardı. Şarkıcı, ilk konserini 5 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verecek.

Ünlü sanatçı 5 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenleriyle buluşacak. Merakla ve büyük hasretle beklenen Seki’nin geçtiğimiz gün satışa sunulan ilk İstanbul konserinin biletleri hızla tükeniyor. Merakla beklenen konseri için hummalı bir çalışma yürüten Seki’nin ekibi hazırlıkları hızlandırdı.

Müzik severlere unutulmaz bir gece yaşatacak Deniz Seki, konserinde geçmişten günümüze en sevilen şarkılarının dışında sahnede söylemekten hoşlandığı şarkıları da seslendirecek. Özel tasarlanmış sahnesinde görsel bir şölenle sevenleriyle buluşacak olan Deniz Seki unutulmaz bir geceye imza atacak. Şimdilerde orkestrası ile provalara başlayan Seki, Ankara, Antalya, Bodrum, Çeşme, İstanbul ve İzmir’de vereceği açık hava konserlerinde giyeceği sahne kostümler için Gülşah Saraçoğlu ile çalışmaya başladı. Organizasyonu Event 34 tarafından yapılan “Deniz Seki Açıkhava Konserleri” biletleri satışa çıktığı andan itibaren yoğun ilgiyle karşılaştı.

Konser takvimi

5 Ağustos İstanbul CEMİL TOPUZLU HARBİYE AÇIKHAVA TİYATROSU

18 Ağustos Bodrum ANTİK TİYATROSU

25 Ağustos Çeşme AMFİ TİYATRO

26 Ağustos Ankara WİNNER İNCEK AÇIKHAVA

13 Ekim İzmir AÇIKHAVA TİYATROSU

14 Ekim Antalya AÇIKHAVA TİYATROSU

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.