Deniz Seki’ye ‘Umre’ izni

Deniz Seki 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında umreye gitmeye karar verdi.

Cezaevinden çıktıktan sonra haftada bir karakola giderek imza atması gereken Seki, umreye gitmeden önce bir günlük mazeretli sayılması için İstanbul Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne başvurdu. Ancak Seki’nin talebi reddedildi.

Seki’nin avukatları bu defa İstanbul İnfaz Hakimliği’ne başvurdu ve buradan sanatçıya onay çıktı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Seki’nin bir günlük mazeretli sayılmasına itiraz etti. İtirazları inceleyen İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi, savcılığın itirazının reddetti ve İstanbul İnfaz Hakimliği’nin Seki’ye verdiği bir günlük mazeret izinli sayılması kararının yasaya uygun olduğuna karar verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.