Deniz Seki’ye konser teklifleri gelmeye başladı

Çilehaneyi verimhaneye çevirdi…

Sezen Aksu, Bakırköy Kapalı Kadın Ceza Evinde yatan Deniz Seki’ye 2014 yılında yazdığı mektupta şöyle seslenmişti; “Çok sert bir sabır sınavından geçiyorsun, hayat seni tam bir savaşçı olarak yetiştiriyor. Dik dur! Çilehaneyi verimhaneye çevir.” Deniz Seki, Sezen Aksu ‘nun sözünü dinledi ve çilehaneyi tam bir verimhaneye çevirdi. 2.5 yılda ceza evi içinde açılan pek çok kursa katılan Deniz Seki, Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün verdiği sertifikaları başarıyla aldı.

İki buçuk yıl boyunca Bakırköy Kapalı Kadın Ceza Evi içinde açılan Gitar Kursu, Tiyatro ve Drama Kursu, Aşçılık Kursu, El Becerisi Kursu, Protokol ve Sofra Kursu, Reiki Enerji Kurslarına katılarak Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün verdiği sertifikaları başarıyla alan Deniz Seki, aldığı 6 kursun sertifikalarını bir teşekkür mektubu ile kendisini teşvik eden Sezen Aksu ‘ya yolladı.

Deniz Seki, 2.5 yılda onca şarkı sözü yazdı ve 2 de kitaba imza attı. İlk kitabı “Deniz’in Dibi” aylarca satış listelerinin ilk sırasında yer alan Seki’nin ikinci kitabı Mayıs ayında satışa çıkacak.

5 Haziran 2017 tarihinde tahliye olacak Deniz Seki’ye şimdiden konser teklifleri gelmeye başlamış durumda.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.