Deniz Seki’nin son umudu Adalet Bakanlığı

Şarkıcı Deniz Seki, uyuşturucu ticareti yapmak suçundan çarptırıldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının Yargıtay tarafından onanmasının ardından İstanbul 12.Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak yeniden yargılama talebinde bulunmuştu.

Kanun yararına bozulsun

Ancak mahkeme yeniden yargılama için Seki’nin sunduğu gerekçeleri yeterli görmeyerek talebini reddetmişti. Bunun üzerine Seki, bir üst mahkeme olan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ne başvurarak buna itirazda bulundu. Üst mahkemenin olumsuz karar vermesi halinde sanatçı, avukatı aracılığıyla Adalet Bakanlığı’na başvurmaya hazırlanıyor. Deniz Seki Adalet Bakanlığı’na başvurarak talebinin reddedilmesine ilişkin kararın kanun yararına bozulmasını isteyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.