Deniz Seki, hatırı sayılır bir kazanç elde edecek

Deniz Seki, kısa sürede yaptığı reklam anlaşması ve konserler sayesinde hatırı sayılır bir kazanç elde edecek.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla yaklaşık üç yıl hapis yatan Deniz Seki’yi yoğun bir iş temposu bekliyor. Seki, kısa sürede yaptığı reklam anlaşması ve konserler sayesinde hatırı sayılır bir kazanç elde edecek.

1 MiLYON LiRALIK REKLAM TEKLiFi

Deniz Seki’ye tahliye olur olmaz bir bankadan reklam filmlerinde oynaması için teklif geldi. Şarkıcıya reklam filmi için 1 milyon TL ödeneceği iddia edildi. Çekimlerine üç hafta sonra başlanacak filmin yönetmen koltuğunda da Nihat Odabaşı’nın oturacağı konuşuluyor.

ÇiLEHANE DARPANEYE DÖNÜŞTÜ

Seki, yoğun konser programıyla da tutuklu kaldığı günlerin acısını çıkaracak. Seki’nin özel geceler hariç kasım ayına kadar imzaladığı 11 konser anlaşması var. Şarkıcı hazırlıklarına başladığı albüm çalışmasıyla da rekor kırmayı hedefliyor.

Deniz Seki’nin yerine Eda oynamıştı

Seki, cezaevine girmeden önce bir bankayla reklam filminde oynaması karşılığında 250 bin TL’ye anlaşmış ancak tutuklanınca anlaşma fes edilmişti. Reklam filminde o dönem Seki’nin yerine Eda Taşpınar’a rol verilmişti.

Deniz Seki’nin konser takvimi

5 Ağustos Cumartesi
İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu

13 Ekim Cuma
İzmir Açıkhava Tiyatrosu

14 Ekim Cumartesi
Antalya Açıkhava Tiyatrosu

15 Temmuz, 12 Ağustos, 2 Eylül, 27-28 Ekim, 9-11 Kasım
Kıbrıs (Çeşitli otellerde sahne alacak)

26 Ağustos
Ankara (Otelde sahne alacak)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.