Deniz Seki, cezaevinde yaşadıklarını anlattı

Üç yıldan sonra özgürlüğüne kavuşan Deniz Seki, cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

İşte Deniz Seki’nin samimi açıklamalarının satır başları:

Çok zayıflamışsınız…

Daha da zayıflayacağım. Kilo güzel şey değil ama yemek yemek dünyanın en güzel şeyi.

Yemekler nasıldı?

Ortalama bir ailenin sofrasına her zaman konmayacak kadar çok çeşit yapıyorlar. Aslında çok sağlıklı besleniyorsun; nohutunu, etini, tavuğunu yiyorsun. Her cuma balık, her salı tavuk günüdür mesela. Bir tek yağ sorunu oluyor. Ben kendimi hasta yemeğine yazdırmıştım. Yağsız ve tuzsuz geldiği zaman sen kendin ayarlayabiliyorsun.

Tatil yapacak mısınız?

Zaten yeterince Maldivler’de kendimi dinledim. Çıktıktan sonraki 48 saat içinde stüdyoya girip şarkı söyledim. Oradayken de mini konserler yapıyordum. Doğum günlerinin aranan ismiydim. Orada en sevilen şarkımın ‘Ağlamak Yok’ olduğunu öğrendim. Bir repertuvar hazırlamıştım oradaki isteklerden. Özellikle Halil Sezai’nin ‘İsyan’ şarkısını 7 bin 500 kere falan söyletmişlerdir.

Yaşananlardan pişman mısınız?

Beni sevenleri üzdüğüm için üzgün ve pişmanım. Gerçekten elimde olmayan sebeplerden dolayı pişmanım. Haksızlığa uğradığımın da altını çizmek istiyorum. Hatalar insan içindir. Yaşanması gerekiyordu, yaşandı. Ben bir insanım ve beni kucaklayan insanlar da haksızlığa uğradığımın farkında. Hak etmediğimi düşünüyorum ama bu da benim sınavımmış. Artık daha sakin bir hayat yaşamayı düşünüyorum. Orada yokluk insana çok şey öğretiyor. İmkansızlık, insana harikalar yaratıyor. Orada hepimiz Philippe Starck gibi tasarımlar yaptık. Mukavva kartonlardan çamaşır suyu kaplarına kadar değişik malzemerle çok şey yaptık. Raflar, saksıların içine örgüden çiçekler yaptık çünkü çiçek orada yasaktı.

Nişanlınız Faruk Salman’la ne zaman evleneceksiniz?

Önce Serkan’ım evlenecek, sonrasında Allah nasip ederse biz.

Çocuk istiyormuşsunuz…

Evet, anne olmak istiyorum. Geride benden bir parça kalsın istiyorum.

Oradayken nişanlınızı hiç kıskanmadınız mı?

Çok güzel taşıdı beni. İçime kurt düşürecek bir şey olmadı. Yoksa çok zor olurdu benim için de. Aslında onun için de sınavdı; o da eve hapsetti kendini. Üç sene boyunca sevgilinden ayrı kalmak ve bir dünya kurmak kolay bir şey değil. Ona teşekkür ederim. Sabah

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.