Deniz ‘ESER GEÇERİM’

DENİZ ilk albümü ‘ESER GEÇERİM’ ‘i usta müzik adamı Kerem Ökten prodüktörlüğün de yaklaşık bir yıl süren çalışmaların ardından tamamladı.
İlkokul yıllarında şarkı söylemeye başlayıp, Liseden sonra Sadun Aksüt, Melahat Pars ve İzmir Radyosundan Engin Çiğ gibi isimlerden müzik dersleri alan ve profesyonel sahne hayatına daha 16 yaşında iken İzmir Konak Maksim Gazinosun da Coşkun Sabah’ın alt kadrosunda çıkarak başlayan bir isim DENİZ.
Sanatçının ilk stüdyo albümü olan ESER GEÇERİM; albüme adını veren Eser Geçerim, Yeminli ve Yakışmadı olarak 3 şarkıdan oluşmakta. Şarkıların söz, müzikleri Gamze ve Kerem Ökten, düzenlemeler ise Kerem Ökten imzası taşıyor. Albüm Aralık ayının ilk haftası Star Odası Prodüksiyon etiketiyle tüm dijital platform ve müzik marketler de yerini alacak.
Çıkış şarkısı ‘Yeminli’ klibi ünlü yönetmen Tamer Aydoğdu tarafından Seyrantepe Midas Stüdyoların’ da 30 kişilik ekiple bir gün de tamamlandı. Sanatçı klip için ünlü modacı Erol Albayrak imzalı 3 adet özel tasarım kostüm ile boy gösterdi.
Sanatçı sesi yorumuyla Arabesk ve Fantezi müzik alanında var olan boşluğu doldurmayı hedefleyen DENİZ ünlü yorumcu Linet’e olan benzerliğiyle de dikkat çekiyor!.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.