Deniz Çakır, DJ David Vandetta ile coştu

Adanın eğlence denildiğinde akla gelen ilk oteli Elexus Hotel, geçtiğimiz akşam dünyaca ünlü DJ David Vandetta ile Mia Beach Club’ta deyim yerindeyse Akdeniz’i salladı!

Dünyanın en iyi DJ’leri arasında gösterilen David Vandetta, 9 Temmuz Cumartesi akşamı en sevilen setleri ile konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. Kendisi ile selfi çekilmek isteyen hayranlarını dj kabinine davet eden Vandetta, neşeli ve samimi tavırları ile dikkat çekti.

deniz cakir

David Vandetta’yı yalnız bırakmayan ünlüler de bu unutulmaz kaçırmadı.Sevilen oyuncu Deniz Çakır da sınıf arkadaşları ile gelip bu özel gecede yerini aldı. Kıbrıs’ın tanınmış isimlerinden Gülçin İncirli ve Serdar Ortaç ile yaptığı düet ile büyük ses getiren Otilia da David Vandetta’yı izlemeye gelenler arasındaydı.

Mia Beach Club sezon boyunca eğlenceyi zirveye taşıyacak konser programı ile tutkunlarını bekliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.