Deniz Akkaya: Vicdanım git bul ve öldür bu sapığı diyor

Deniz Akkaya, Gaziantep’te yaşanan tecavüz olayıyla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Gaziantep’te yaşanan tecavüz vakası gündeme bomba gibi düştü. Suriyeli bir ailenin 9 aylık bebeğine tecavüz edildiği haberi başta kadınlar olmak üzere çok büyük bir kesim tarafından şiddetle kınandı.

Herkes tepkisini sert bir şekilde gösterirken, ünlü isimler de bu iğrenç olaya kayıtsız kalmadı. Bu isimler arasında en sert tepkilerden biri de Deniz Akkaya’dan geldi. Bu iğrenç olayın haber metnini paylaşan Deniz Akkaya, paylaşımının yanına da şunları yazdı: “Dilim varmıyor, yüreğim sızlıyor,içim almıyor,vicdanım git bul ve öldür bu sapığı diyor… Söz bitiyor dehşet ile karışık bir duygu yüreğimi kaplıyor… Evsiz barksız kalmış bir bebeğin yaşadığına bir bakın….Allahım sen aklıma mukayyet ol!”

antep tecavuz

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.