Deniz Akkaya, sunduğu magazin programından kovulmuş

Aşk hayatı gibi işte de dikiş tutturamayan Deniz Akkaya sunduğu magazin programından kendi isteğiyle ayrıldığını açıklamıştı. Oysa ki kovulmuş.

Aşk hayatında gördüğü şiddet olaylarıyla her zaman gündemde olan ünlü manken Deniz Akkaya, ‘iş hayatında yıldızını parlattı’ denilirken yine hüsrana uğradı. Seren Serengil ile birlikte sunduğu magazin programından ayrılak zorunda kaldı. Ünlü manken programı kendi arzusu ile bıraktığını açıklasa da kimse inanmadı. Gerçeği de medya sektöründen Cem Aydınlı anlattı. Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından gazeteci Cem Aydınlı için “uyduruk bir adam” demişti. 1ANTV’de ”Birde Bizden Dinleyin” programında moderatör olarak ekrana çıkan Cem Aydınlı ise dünkü programında Deniz Akkaya’ya şöyle yanıt verdi:

DİLİNİN KEMİĞİ OLMAYINCA

“Reyting alabilmek uğruna insanlar hakkında öyle saçma sapan yorumlar yapıyordun ki ben de dahil bir çok kişi tarafından mahkemeye verildin. Örneğin İzzet Yıldızhan direkt kanalın sahibini aradı, Seçkin Piriler, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Murat Boz’un basın danışmanı ve son olarak Tuğba Özerk’in annesine yaptığın çirkin ithamlar senin işini bitirdi. O an Tuğba’nın yanındaydım söylediklerinden sonra hayretler içinde kaldık. O günün akşamında Tuğba’yı arayıp öyle birşey söylemediğini, yanlış anlaşıldığını, olayın abartıldığını söyledin.”

BİR KERE DE DÜRÜST OL

Cem Aydınlı sözlerini şöyle sürdürdü: “Hani sürekli sağlıklı yaşam için spor yaptığını paylaşıyorsun ya, kovulmanın sebeplerinden biri de kuliste bazı sıvılar tükettiğin ve bu sıvıların etkisiyle öyle konuştuğun! Bir sabah rahatsızlığını bahane ederek programa çıkmamıştın, oysaki o sabah Cengiz Semercioğlu ile o sıvılar yüzünden kavga ettiğini biliyorum. Kanaldan çok uyarı alan Semercioğlu sonunda kovdu seni. Ben uyduruk bir adam olabilirim, sen kendi yaptıklarına, içtiklerine, oturduklarına, kalktıklarına bak! Bir de dürüst ol o programdan kovuldun!” Güneş

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.