Deniz Akkaya: Sabah namazına gidiyorum

Popüler kültürden kaçmadığını söyleyen Deniz Akkaya, belli zamanlarda Eyüp Sultan’a gidip sabah namazı kıldığını söyledi.

‘Arafta Sorular’ programına konuk olan Deniz Akkaya, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Popüler kültürden kaçmadığını belirten eski manken, “Modellik ruhumu artık tatmin etmeyince bıraktım. Herkesin işinin er meydanı var. Benim savaşım hep özel hayatımın didiklenmesiyle geçiyor. Başka biri, özeliyle ilgili haber çıktığında darmadağın olur ama ben artık buna işimin götürüsü olarak bakıyorum” dedi.

“ÇEVREM BENİ ANLAMIYOR”

Belli zamanlarda Eyüp Sultan’a gidip Sabah namazı kıldığını anlatan Akkaya, “Kalabalıkta çok yalnız bir insanım. Çevremdekiler tarafından ‘anlayamadıkları tip’ olarak addediliyorum” açıklamasını yaptı.

1 KASIM AÇIKLAMASI

Eski manken 1 Kasım’daki genel seçimlerle ilgili ise şöyle konuştu: “Çocuğumun geleceği için kim en sağlıklı alternatifi sunarsa ona oy vereceğim. Şu anda ideolojik olarak arkasında duracağım kimse yok.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.