Demokrasi ve Şehitler Mitingi sosyal medyayı adeta salladı

‘Darbeye hayır’ demek için milyonların akın ettiği Demokrasi ve Şehitler Mitingi sosyal medyayı adeta salladı. 15 Temmuz’da FETÖ’cü askerlerin kalkıştığı başarısız darbe girişiminin ardından milyonlar sokaklara döküldü ve demokrasi nöbeti tutuldu. 3 haftayı aşkın süredir Türkiye’nin her bölgesinde insanlar meydanları boş bırakmadı ve darbeye karşı demokrasi mücadelesi sergiledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetiyle bugün bu nöbet Yenikapı’da taçlanıyor. Milyonlar Yenikapı’ya akın ederek bu kez daha gür bir şekilde ‘darbeye hayır’ mesajı veriyor.

Demokrasi ve Şehitler Mitingi her yönüyle dikkat çekiyor. Siyasi parti ayırt etmeksizin milyonların akın ettiği miting, sosyal medyada da dünya gündemine oturmayı başardı. Twitter istatistiklerine göre Demokrasi ve Şehitler Mitingi, #TekMilletTekYürek etiketiyle saatlerdir dünya gündeminin zirvesinde yer alıyor.

Söz konusu etiket altında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da resmi Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.