Demet Şener, İbrahim Kutluay’dan servet istedi

Demet Şener’in kendisini servet peşinde olmakla suçlayan eşi İbrahim Kutluay’a siniri geçmiyor. Eski manken, önceki gün İbo’ya ‘Yıllarca ailesini kandırmış. Yaptığı yanlışın cezasını çekecek’ diye seslendi!

İhanet nedeniyle eşi İbrahim Kutluay’a boşanma davası açan Demet Şener’in eski basketbolcuyla söz düellosunda ikinci raunt! Aralarında çekişmeli bir boşanma davası olan ikiliden Kutluay, kendisinden yüklü tazminat talep eden Şener’e ‘servet avcısı’ imasında bulunmuştu.

‘8 MİLYON TL İSTİYORUM’

Şener de Kutluay’ı yüzsüzlükle suçladı. Ancak ünlü sunucunun öfkesi bununla dinmedi. Önceki gün Bebek’te objektiflere takılan eski manken eşini bombalamayı sürdürdü. Kendisini ‘sebepsiz zenginleşmeye çalışmak’ ile suçlayan Kutluay için “Ben ona 16 yılımı ve 2 güzel çocuk verdim. 4 milyon maddi ve 4 milyon manevi tazminat istedik. Bu, gayet makul bir rakam” dedi. Kutluay’ın avukatıyla yaptığı açıklamaya sinirlenen Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

blank

‘GEÇMİŞ OLSUN ARTIK!’

“İnsan şapkasını önüne alır ve ‘Ben bu aileyi nasıl bu hale getirdim?’ diye düşünür. Benim dünyadan haberim yokmuş. Çocuklarını düşünen yıllarca karısını, çocuklarını kandırmazdı. Çocuklarımla onsuz gayet iyiyim.” Barışmanın imkansız olduğunu da dile getiren Şener, “Geçmiş olsun artık. Türk adaletine güveniyorum. Benim alnım ak. Yaptığım hiçbir yanlış yok. O, yanlışlarının cezasını ödeyecek” dedi.

DEMET MEYDAN OKUDU

Şener’in avukatı, “İbrahim Kutluay’dan mağdur olan müvekkilimi gerçekleri görmezden gelerek suçlamaktan vazgeçmesini diliyoruz” açıklaması yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.