Demet Şener: Benim vicdanım çok rahat

Demet Şener, boşanmak üzere olduğu eşinin eski sevgilisi Demet Akalın’ı hatırlatan takipçisine “Hangi yuva pardon? Evliydiler de ben mi bilmiyordum” diyerek tepki gösterdi.

Demet Şener’den ‘yuva yıkan kadın’ eleştirilerine sert tepki… Şener, takipçisinin Demet Akalın’la İbrahim Kutluay ilişkisinin bitmesine neden olduğu yönündeki imasına sert tepki gösterdi. Instagram hesabından “Kimseye boyun eğmem” başlıklı röportajının gazetedeki ekran görüntüsünü paylaşan Şener’i takipçileri ‘yuva yakın kadınsın’ ithamlarında bulundu.

Vicdanım rahat

Ağır eleştirilerin ardı arkası kesilmeyince Şener, “Yuva pardon? Evliydiler de ben mi bilmiyordum. Yuva demek karı-koca ve çocuklardan oluşur. Bir ilişkiye yuva denmez! Anlamadıkları bir ilişki biter bir ilişki başlar bu kadar normaldir. Benim vicdanım çok rahat Allah’tan başka kimseye hesap vermem, o da tüm gerçekleri en iyi bilendir” mesajını yazarak son noktayı koydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.