Demet Akbağ’ın hedefinde bu kez Hakan Altun vardı

Ünlüleri şakalayan Demet Akbağ’ın hedefinde bu kez Hakan Altun vardı. Oyuncu, şarkıcıyı Açıkhava’daki konserinde binlerce kişinin önünde avladı. Açıkhava Tiyatrosu, Turkcell Yıldızlı Geceler kapsamında Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Burhan Bayar, Erdinç Şenyaylar ve Ahmet Koç gibi ünlü müzik üstadlarını buluşturan ‘İstanbul Ses Kayıt’ı ağırladı. ‘Aşka Dair Şarkılar’ konseptiyle bir araya gelen ekip izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Konserin son perdesinde sahneye çıkan Hakan Altun, sahnede büyük bir şok yaşadı. Bir genç, kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için sahneye fırladı. Ancak genci sahneden indirmek güç oldu. Bu esnada pastayla sahneye giren Demet Akbağ’ı gören Hakan Altun, şakalandığını fark edip kahkahalara boğuldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.