“Demet Akbağ ile Çok Aramızda”nın yedinci bölüm tanıtımları yayınlandı

Show TV’nin, Bloom Medya imzalı adrenalin ve kahkaha dolu programı “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”nın yedinci bölüm tanıtımları yayınlandı.

“Demet Akbağ ile Çok Aramızda”, izleyicileri şaşırtmaya, adrenalin ve kahkaha dolu dakikalar yaşatmaya tüm hızıyla devam ediyor. Televizyon ekranlarına farklı bir heyecan getiren program, yeni bölümlerinde de Türkiye’nin en ünlü isimlerini akla hayale gelmeyecek senaryolarla şakalıyor!

YouTube video

Altıncı bölümüyle ekrana gelen “Demet Akbağ ile Çok Aramızda”da; İsmail YK düğün salonunda şaka ekibi tarafından çıkarılan gerginliğin ortasında kaldı. Konseri için prova yapma hazırlığında olan Kubat, Murat Dalkılıç, Beyazıt Öztürk ve Simge Sağın işbirliği ile hiç beklemediği durumlarla karşılaştı. Özel bir şirkete iş görüşmesine giden Deniz Özerman polis kontrolüne kendisini korsan taksi kullanmak ile suçlanırken buldu. Bir dünya starı ile düet hazırlığında olan Dilberay, Avrupa’ya açılmayı beklerken başına gelenler izleyenleri kahkahaya boğdu.

“Demet Akbağ ile Çok Aramızda” yeni bölümüyle 20 Kasım Pazar saat 20.00’de Show TV’de!

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 7.Bölüm 1.Fragman

YouTube video

Demet Akbağ ile Çok Aramızda 7.Bölüm 2.Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.