“Demet Akbağ ile Çok Aramızda”nın kamera arkası görüntüleri güldürüyor

“Demet Akbağ ile Çok Aramızda” soğuk kış gecelerini Pazar eğlencesiyle ısıtıyor!
Türkiye’nin en ünlü isimlerini bir bir şakalayan Akbağ bu hafta da diva Bülent Ersoy, Nazan Şoray, Serkan Kaya ve Fatma Turgut’u listesine ekledi!

DİVA BÜLENT ERSOY’UN ZOR ANLARI!

Güçlü sesiyle milyonları kendine hayran bırakan Bülent Ersoy, yeni bir türkücü keşfetmek için menajerinin ofisine gidiyor. Müzik dünyasına yeni bir isim kazandıracağını düşünen Ersoy, kendisini olaylar silsilesinin içinde buluyor!

Gecenin bir diğer şakasında Nazan Şoray özel bir röportaj vermek için antikacı dükkanında televizyon ekipleriyle buluşuyor ve sürpriz bir evlenme teklifine tanıklık ettiğini düşünürken başına gelmeyen kalmıyor.

Serkan Kaya yeni aldığı arabasının keyfini sürmek bir yana kendisini bile süremiyor! Kaya’nın arabasının başına açtığı belalardan kurtulma çabaları izleyenleri kırıp geçirecek!

Demet Akbağ ve ekibi, hayırlı bir iş için Fatma Turgut’un kapısını çalıyor. Sevenlerin kavuşması için nikah şahidi olan Model grubunun solisti Fatma Turgut, davetlilerin tepkileri ile şaşkına dönüyor. Davetsiz misafirlerin söyledikleri ile de neye uğradığını bilemiyor!

Demet Akbağ’ın dev ekibiyle ekranlara bol kahkaha getirdiği ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ 7. bölümüyle 18 Kasım Pazar saat 20:00’da Show TV’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.