“Demet Akbağ ile Çok Aramızda” Pazar gecesine kahkaha getiriyor

Türkiye’nin en ünlü isimlerini şaka listesine bir bir ekleyen Akbağ bu hafta Serdar Ortaç, Emel Müftüoğlu, Linet Seçkin Piriler ve Meral Kaplan’ı şakaladı!

SERDAR ORTAÇ’IN KORKU DOLU ANLARI!

Unutulmaz pop şarkılarına ses veren Serdar Ortaç reklam anlaşması için ekibimizin hazırladığı ajans sahipleri ile buluşuyor. Yeni bir reklam anlaşması imzalayacağını zanneden Ortaç gerilim dolu anların ortasında buluyor kendini!

Bölümün ilerleyen dakikaların da ise şakalanan İsim Emel Müftüoğlu oluyor. Toplantı için bir otelde arkadaşları ile oturduğu masada olanlar Müftüoğlu’na stres, izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşatacak!

Yeni filmlerinin basın toplantısına geldiklerini düşünen Seçkin Piriler ve Meral Kaplan basın toplantısı esnasında yapımcı ve mafya arasında kalıyor.İki ünlü ismin gerilim dolu anları izleyenleri gülmekten kırıp geçirecek!

Linet katıldığı programda karşısına hayranı olarak getirilen kişinin sağlık problemini ögrenince hayretler içinde kalıyor! Şarkı söylediği esnada yaşanan olaylar Linet’e adrenalin ve kahkaha dolu dakikalar yaşatacak!

Demet Akbağ’ın dev ekibiyle ekranlara bol kahkaha getirdiği ‘Demet Akbağ ile Çok Aramızda’ 8. bölümüyle 27 Kasım Pazar saat 20:00’da Show TV’de!

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.