Demet Akbağ: Hayal ettiğim mesleği yapıyorum

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde usta oyuncu Demet Akbağ’ı ağırladı. ‘Kendini Şımart’ etkinlikleri başlığı altında düzenlenen söyleşide sanatçı “Kadınların en zor mesleği ev hanımlığı, çalışsanız da evde iş hiç bitmez” dedi.

EN ZOR MESLEK EV HANIMLIĞI

Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde usta oyuncu Demet Akbağ’ı ağırladı. ‘Kendini Şımart’ etkinlikleri başlığı altında düzenlenen söyleşide sanatçı “Kadınların en zor mesleği ev hanımlığı, çalışsanız da evde iş hiç bitmez” dedi
Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel Demet Akbağ’ı ağırladı. Hayranlarıyla buluşan sanatçı, en zor mesleğin ev hanımlığı olduğunu, sabahtan akşama kadar işlerin hiç bitmediğini söyledi. “Hayatın tadı kadın ama, erkekle el ele çıkar bu tat” dedi.

Hayal Ettiğim Mesleği Yapıyorum

Dünya Kadınlar Günü’nü Palladium Ataşehir’de kutlayan Demet Akbağ, “8 yaşından bu yana hayal ettiğim mesleği yapıyorum, oyunculuğun en güzel yanı her filmde başkası olabilmek. Başka başka meslekleri deneyimleyebiliyoruz. Fizik profesörü bile oldum diyen sanatçı, hayranlarına; “Nadide Hayat filminde eğitimine yıllar sonra devam eden bir kadını canlandırdım, insan istedikten sonra hiç bir şey için geç değil” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.