Demet Akbağ, bu kez yakın dostu Ata Demirer’i şakaladı

Ünlü isimlere yaptığı şarkılarla zor anlar anlar yaşatan Demet Akbağ, bu kez yakın dostu Ata Demirer’i şakaladı.
Akbağ tarafından yazılan şaka gereği, Serra Yılmaz, komedyeni bir sürprizi olduğunu söyleyerek verdiği adreste olmasını istedi. Demirer mekâna geldiğinde bir resim sergisini gördü.

KARŞISINDA DEMET’İ GÖRÜNCE…

Yılmaz, hayatında ilk kez yağlı boya tablolar yapmış ve dernek yararına bunları satışa çıkarıyordu. Serra, ilkokul öğrencisi ayarındaki tablolarını överken, Demirer’e diğer sürpriz çekim için Bozcaada’da olan Demet Akbağ’ın katılması oldu. Yılmaz’ın tabloları karşısında ne diyeceğini bilemeyen Ata Demirer, bir de Demet Akbağ tarafından tablo satın alması gerektiği söylenince ne yapacağını şaşırdı. Demirer, finalde her şeyin şaka olduğunu öğrendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.